Σχετικά με Εμάς

Εκπαιδευτείτε από τους πιο καταρτισμένους στο χώρο της αεροπλοΐας

Squadrone academy, η ομάδα μας αποτελείται από το πιο καταρτισμένο προσωπικό στον αεροπορικό τομέα. Οι εκπαιδευτές μας, τόσο της θεωρητικής, όσο και της πρακτικής εκπαίδευσης, δραστηριοποιούνται στον τομέα της Πολεμικής Αεροπορίας ως ιπτάμενοι χειριστές και ελεγκτές αεράμυνας, με εμπειρία στις τακτικές αερομεταφορές, την αεροπυρόσβεση, την έρευνα, διάσωση και τον έλεγχο – στρατιωτικής και μη – εναέριας κυκλοφορίας.

Ως πιστοποιημένος φορέας, με βάση τα παραπάνω και την αγάπη μας για την πτήση ξεχωρίζουμε για την υψηλής ποιότητας εκπαίδευση που παρέχουμε και τις ανταγωνιστικές μας τιμές.

Η διδακτική μας προσέγγιση υπόσχεται να προετοιμάσει τους μελλοντικούς χειριστές Drone με το βέλτιστο τρόπο. Μέσα από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της ομάδας μας παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες χειρισμού ΣμηΕΑ, ενώ για τον υποψήφιο το μάθημα μετατρέπεται σε μια μοναδική εμπειρία επιμόρφωσης και ταχείας εκμάθησης, καθώς αποκτά ένα ξεχωριστό θεωρητικό και πρακτικό υπόβαθρο στα Συστήματα Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών.

μαθήματα πτήσης drones

Όλα τα μέλη της ομάδας μας διαθέτουν εμπειρία στο χώρο των ΣμηΕΑ.

 Mε πολυετή εμπειρία στο χώρο της πολεμικής αεροπορίας – μεταδίδουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις έννοιες και θεωρίες γύρω από τα ΣμηΕΑ αλλά και του εναέριου χώρου.

anagnwrismeno ptyxio drones

Βέτσικας Νίκος

Εκπαιδευτής

2021 © Copyright SquaDrone Academy